Trooper

Wat is trooper?:

Trooper is een website in het leven geroepen om verenigingen zoals Joggingclub Brakel VZW een financieel steuntje in de rug te geven. Op deze website kunnen jullie leuke aankopen doen op website zoals booking.com, Krefel, bol.com, Coolblue enz.

Hoe Trooper gebruiken? : Ga naar de deze link hier kom je direct op onze Trooper website van Joggingclub Brakel VZW en kunnen jullie zo verder klikken naar de desbetreffende actie of website. Via jouw aankoopbedrag krijgen wij als club een klein financieel steuntje zonder dat jij hiervor iets extra betaald of dient te ondernemen. De prijzen blijven ook gewoon hetzelfde dus betalen jullie niets extra maar help je er de club wel mee :)

Ook vinden jullie hier geregeld leuke acties terug 

HUIDIGE TROOPERACTIES!!

Zet de wekker aan voor die Delhaize SuperPlus-punten! 

Hey!

 

Wist je dat je door te winkelen bij Delhaize ook de clubkas van Joggingclub Brakel VZW spijzen? Jij kan Joggingclub Brakel VZW je SuperPlus-punten, dat zijn de punten die je automatisch spaart met je aankopen bij Delhaize, inruilen voor een schenking aan Joggingclub Brakel VZW en ons zo aan extra financiële middelen helpen.

 

Hoe je dat doet? ‘t Is supersimpel!

 

Hier kan je alle stappen in een handige video zien.

Groetjes en bedankt om aan ons te denken tijdens je boodschappen!

Joggingclub Brakel VZW