Trooper

Wat is trooper?:

Trooper is een website in het leven geroepen om verenigingen zoals Joggingclub Brakel VZW een financieel steuntje in de rug te geven. Op deze website kunnen jullie leuke aankopen doen op website zoals booking.com, Krefel, bol.com, Coolblue enz.

Hoe Trooper gebruiken? : Ga naar de deze link hier kom je direct op onze Trooper website van Joggingclub Brakel VZW en kunnen jullie zo verder klikken naar de desbetreffende actie of website. Via jouw aankoopbedrag krijgen wij als club een klein financieel steuntje zonder dat jij hiervor iets extra betaald of dient te ondernemen. De prijzen blijven ook gewoon hetzelfde dus betalen jullie niets extra maar help je er de club wel mee :)

Ook vinden jullie hier geregeld leuke acties terug

HUIDIGE TROOPERACTIES!!

We weten het allemaal, een taske koffie kan smaken. Maar weet je wat nog beter is? Een taske koffie met een koekske! En daar kunnen wij voor zorgen.

Wij als leden van joggingclub Brakel, kunnen voor onszelf, vrienden, familie of collega’s voor 26 oktober één of meerdere koekjesdozen van Jules Destrooper bestellen. Je kan dit door op de Trooperknop op onze homepagina te klikken of via volgende link www.trooper.be/Jcbrakel/julesdestrooper.

De koekskesdozen zijn trouwens ook ideaal als eindejaarsgeschenk. (persoonlijk of relatiegeschenk)

Voor de professionele bestellers onder ons kan er vanaf een aankoop van 300euro een factuur verkregen worden.

Dit zijn de 4 koekskesdozen die je kan bestellen:


trooper cornet.pdf


in deze PDF wat meer informatie over de nieuwe TROOPER-actie rond het heerlijke biertje CORNET

bestellen kan via de knop op de homepagina